Cara Trade Crypto Di Binance – Spot Market (Buy/Sell Market Price & Buy/Sell Limit Price)

Double Your Net Worth With Cryptocurrencies In The Next 12 Months?
Smart invetors are making fortunes in a brand new asset class that most people have no idea even exists. They're turning small bets of $100 into $1321, $3228 and even as much as $27,144 in a single year! Those who jump on this opportunity right now stand the chance to set themselves up for life, with virtually no downside risk. Want to learn more?
Click here to go watch this exclusive no-cost presentation right now!






Dalam video tutorial kali ini, saya kongsikan penerangan secara detail bagaimana saya membuat trading pembelian crypto Cardano (ADA) di Spot market Binance.

Untuk Sell, saya tak kongsikan dalam video tutorial ini, tapi cara nya mudah saja sama seperti macamana kita beli, korang cuma tukar dari Buy ke Sell saja.

Harap perkongsian ini dapat membantu korang yang masih tercari-cari, terkapai-kapai tak tahu cara nak trade di Binance.

Kepada yang dah Pro tapi tak tahu cara nak track trading Rekod di Binance, korang boleh tengok video saya yang sebelum ini di : https://youtu.be/gyBq_8o5o7s Dalam video ini, saya kongsikan cara bijak bagaimana kita boleh track trading rekod, dengan sync akaun trading Binance saya ke DELTA Portfolio Tracker.

Jika anda ada sebarang cadangan/content untuk next video saya, boleh tulis kt komen dibawah..TQ! (maaf kualiti video kali ni kurang jelas, line internet kat sini teruk harini)

Kepada yang berminat untuk buka akaun Binance dan berada dalam grop telegram Binance MyCryptoversity, anda boleh buka akaun Binance di link ni :
https://www.binance.com/en/register?ref=15236019

Tolong SUBSCRIBE, LIKE & SHARE kepada rakan-rakan lain ya, semoga kita dapat bantu mereka.

Dapatkan perkongsian ilmu dan info terkini Cryptocurrency dari saya di :

1. WEBSITE : https://MyCryptoversity.com

2. TELEGRAM : https://t.me/MalaysiaCryptoversity

3. PAGE : https://www.facebook.com/MalaysiaCryptoversity

#Binance #TradingBinance #MyCryptoversity

You May Also Like